Frenbo:Hem/Intresseanmälan Floragatan
Intresseanmälan Floragatan2022-05-30T14:18:57+02:00
KV NYCKELPIGAN

Nybyggnation Floragatan 6E

I kvarteret Nyckelpigan på Floragatan 6 bygger vi femton öppna, moderna och tillgänglighetsanpassade hyresrätter. Fastigheten ligger i nära anslutning till livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. Lägenheterna fördelas enligt följande: en trea i bottenvåning med uteplats, tolv tvåor på våningsplan ett till tre, samtliga med balkong. Två ettor på våningsplan tre, där en av dem har balkong. Rökförbud råder i våra nyproducerade lägenheter och husdjur är ej tillåtna.

Bilplats/parkering finns att hyra i mån av plats. Bredband via fiber levereras av Fastbit där ett basutbud för TV ingår i hyran. Fjärrvärme, ingår i hyran. El via eget abonnemang tillkommer. Vatten mäts och debiteras separat via hyresavi. Lägenhetsförråd och cykelförråd finns på bottenplan, här finns även en tvättstuga. Soprum finns i intilliggande byggnad med kärl för mat- och restavfall. Fastigheten är utrustad med hiss och porttelefon.

Intresseanmälan lämnar du via att klicka på någon av lägenheterna nedan. Möjlighet finns att addera en eller flera lägenheter när du anmäler ditt intresse.

Inflyttning under oktober 2022.

Till toppen